نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم می توان پخت.
دستور شماره دو
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
هویج |
500 گرم |
سینه مرغ |
500 گرم |
پیاز داغ |
2 قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده |
2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار کافی |
شکر |
2 قاشق غذاخوری |
آب غوره |
نصف لیوان |
روغن حیوانی |
1 قاشق غذاخوری |
خلال پسته |
به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش هویج و پسته:
هویج ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم سینه مرغ را خرد می کنیم و همراه با پیاز سرخ می کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می کنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می کنیم.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: عذا ایرانی ، ،
برچسبها: